De QR-maatschappij

Wereldwijd wordt de QR-code als voorwaarde voor toegang tot het maatschappelijk leven in rap tempo doorgedrukt, onder het mom van een zogenaamde medische noodzaak, wat slechts een schijnreden is om enigszins ‘draagvlak’ te creëren onder het volk. Het plan om een vaccinatiepaspoort door te voeren was er al in 2018 en lag uitgeprint op de planken in mei 2019 (zie NU.nl). Toch werd deze toepassing van de QR-code in september 2020 min of meer weggezet als ‘ongefundeerde complottheorie’ (zie NU.nl). Ook het besluit om het BSN-nummer te vervangen voor een QR-code, was al in september 2019 genomen (zie Rijksoverheid).

Een tactiek die wordt ingezet bij het doordrukken van de QR-code, is: ‘laat mensen spelen met de kaarten die u geeft’ (zie De 48 wetten van de macht – Robert Greene). Anders gezegd; dwing mensen te kiezen uit twee opties die beide uw zaak dienen en geef mensen zo de illusie van een vrije keuze. In dit geval wordt men gedwongen te kiezen tussen een prik en een test, waarbij beide opties leiden tot dezelfde uitkomst: verplichte deelname aan de QR-code (het uiteindelijke doel).

De QR-code zal onderdeel zijn van uw digitale ID (zie NU.nl), gekoppeld aan uw digitale portemonnee, uw eigendomsbewijzen, uw diploma’s, uw rijbewijs, uw kenteken, uw doktersrecepten, uw sociale media accounts, et cetera (zie NU.nl), en zal gebruikt worden als middel dat automatisch sancties uitdeelt, zoals het automatisch afschrijven van geldboetes, het bevriezen van uw digitale portemonnee (zie RTL), het blokkeren van uw rijbewijs (QR-rijbewijs), het ontzeggen van uw toegang tot het openbaar vervoer (QR OV-kaart), het ontzeggen van toegang tot zorg- en onderwijsinstellingen, het ontzeggen van vliegvakanties op basis van uw ‘CO2 budget’ (zie Radar Avrotros), het digitaal onteigenen van uw landbouwgrond (zie NU.nl), het blokkeren van uw toegang tot sociale media (zie NU.nl, QR-code nodig bij inloggen), et cetera.

De QR-code zal dienen als uw persoonlijke stoplicht, gekoppeld aan uw identiteit, voor het (tijdelijk) wel of niet mogen deelnemen aan bepaalde activiteiten van het maatschappelijk leven, en uiteindelijk voor het wel of geen toegang krijgen tot basisbehoeften (zoals inkomen, onderdak, voeding, zorg, etc.) gebaseerd op de mate van uw gehoorzaamheid. Zodra het digitale ID is ingevoerd en gekoppeld is aan uw QR-code, zullen de fysieke alternatieven verdwijnen (zoals contant geld, bankpasjes, vliegtickets, etc.) en bent u afhankelijk van de QR-code. Vanaf dat moment is het schaakmat, en zullen er in rap tempo alsmaar strengere voorwaarden gesteld worden aan het geldig houden van uw QR-code. U zult dan moeten gehoorzamen, anders vervalt automatisch uw QR-code, en daarmee de middelen die u nodig heeft om te overleven.

Filoso.nl – copyright ©

 

Bronnen

De 48 wetten van de macht – Robert Greene

https://www.nu.nl/nucheckt/6074477/nucheckt-beweringen-over-europees-vaccinatiepaspoort-ongefundeerd.html

https://www.nu.nl/tech/6137359/brussel-wil-digitale-id-kaart-waarmee-je-ook-kunt-inloggen-bij-grote-websites.html

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5288288/trudeau-canada-noodwet-demonstratie-truckers-illegaal-actie

https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/het-co2-budget-een-budget-voor-vlees-eten-autorijden-vliegreizen-en-energie/

https://www.nu.nl/economie/6155470/kabinet-overweegt-boeren-te-onteigenen-vanwege-stikstofuitstoot.html